Vrije Vlaamse Basisschool

Scholengemeenschap: TweeBergen

Zill logo

Digitale schoolpoortmedaille Goud 2021

Vastliggende activiteiten tijdens dit schooljaar.

Donderdag  09/09/21         Digitaal oudercontact (avond) voor alle klassen.

Dinsdag  21/09/21               Pakistanproject ‘kinderen helpen kinderen’ voor de 5de en de 6de klas.

Dinsdag  12/10/21               Toneel in de Moelie voor L4, L5 en L6 . ‘Op wereldreis met Noa.’

Dinsdag  16/11/21                Toneel in ‘de Moelie’ voor de 2de en de 3de kleuterklas. ‘Arabella.’

Begin december                    Sinterklaas komt dit jaar vast en zeker langs.

Maandag  13/12/21                                                                                                                                                                                                                                             tot vrijdag  17/12/21            Proefwerkperiode eind 1ste trimester voor de kinderen van de lagere school.

Woensdag  22/12/21           Eucharistieviering te 9 uur in de kerk. Alle klassen.

Donderdag  23/12/21          (Indien mogelijk door corona) Kerstmarkt door ons oudercomité.

Maandag 21/02/22             Toneel in de Moelie voor K1 - Dag Jules! om 10.15 uur.

Dinsdag 08/03/22                Verteller in de bibliotheek (Katelijne Billet) voor L3 en L4.

Dinsdag 26/04/22                 Bezoek aan het museum Felix De Boeck voor L1.

Woensdag 16/03/22             Vertelproject in de bibliotheek voor K2 en K3.

Maandag 21/03/22               Verteller in de bibliotheek (Yamina Takkatz) voor L1 en L2.

Dinsdag  22/03/22              Toneel in ‘de Moelie’ voor de 1ste, 2de en 3de klas. ‘Rond bol(len).’

Woensdag  30/03/22          Schoolfotograaf.

Vrijdag 01/04/22                  Verteller in de bibliotheek (Veerle Ernalsteen) voor L5 en L6.

Maandag 02/05/22             Erfgoedklassen. Op zoek naar het Coudenberg-paleis. Daguitstap voor de 5de klas.

Maandag 09/05/22             Erfgoedklassen. Op zoek naar het Coudenberg-paleis. Daguitstap voor de 6de klas.

Maandag  16/05/22                                                                                                                                                                                                                                           tot vrijdag  20/05/22           Zeeklassen in vakantiecentrum reigersnest te Koksijde – Sint-Idesbald voor L3 en L4.

Donderdag 19 mei 2022                                                                                                                                                                                                                                            en vrijdag 20 mei 22             2 dagen springkasteel voor de kleuters (en de andere aanwezige klassen).

Maandag 30/05/22                                                                                                                                                                                                                                                    tot vrijdag   03/06/22           Bosklassen in vakantiecentrum La Sapinière te Sart-Lez-Spa voor L6.

Dinsdag  07/06/22               Muziek in de klas.’GC Het Huys’ voor de 2de en de 3de klas. ‘RIT(ME)LODIE!’

Maandag  13/06/22                                                                                                                                                                                                                                           tot dinsdag  21/06/22          Proefwerkperiode einde schooljaar voor de kinderen van de lagere school.

Woensdag  22/06/22           Eucharistieviering te 9 uur in de kerk. Alle klassen.

Donderdag 23/06/22            De mobiele natuurbelevingshoeve Joli komt naar onze kleuterschool.

Maandag 27/06/22               Avonturentocht domein Huizingen - geleid dagprogramma.

* De sneeuwklassen voor L5 en L6 werden door coronamaatregelen geannuleerd.